Weet wat je leest… En schrijft.

Een goede hoofdtitel, een slogan, paragraaftitels, tekstblokken met een goede verdeling van de zoekwoorden én een prettig leesbare volgorde van zo’n 2500 woorden aan informatie. Copywriting is een vak apart! Mensen ‘scannen’ webteksten voor ze nauwkeurig lezen, waardoor visuele aspecten van belang zijn voor jouw website.

Hoe wij werken:

Voor we voor jouw onderneming aan de slag gaan, leren we je graag eerst kennen. Kies je voor Tabbo, dan kies je voor transparantie, heldere communicatie en eerlijk advies. Na het vrijblijvende gesprek ontvang je van ons een offerte. Geef je akkoord op de offerte, dan plannen we jouw opdracht in. Door het maken van duidelijke afspraken weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten.

Veel gestelde vragen over copywriting

Wij beantwoorden graag al jouw vragen, maar hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet:

Ben jij in het bezit van je eigen tekst, maar wil je het laten beoordelen door onze copywriter? Bij Tabbo is dit geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat de inhoud van jouw website informatief blijft, maar geredigeerd en geoptimaliseerd naar je wordt teruggestuurd.

Hoe vaker je populaire zoekwoorden verwerkt in een tekst, hoe sneller Google en andere zoekmachines deze woorden kunnen terugvinden op jouw website. De kunst is om al deze woorden te verwerken in een verhaal, zodat jouw website compleet, uitnodigend én functioneel zal zijn. Wil je meer weten over zoekwoorden? Klik dan hier!

Kwaliteit is vele malen belangrijker dan kwantiteit. Veel tekst is enkel nodig als het ook daadwerkelijk iets toevoegt aan jouw bedrijf. Hoe groot een tekstpakket moet worden, hangt af van de sector waarin je werkzaam bent en de diensten die je aanbiedt. Wil jij weten wat het kost om een tekstpakket te laten schrijven voor jouw website of heb je zelf teksten klaarliggen die je wilt laten nakijken? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee!

Offerte?

Bij Tabbo is een offerte geheel vrijblijvend en zonder verrassingen.

All-in service

Copywriting van Tabbo levert je de volgende voordelen op:

Laat onze experts je website GRATIS checken

Twijfel je aan je website? Laat het gratis checken door een professional.