De kracht van vindbaarheid en SEO.

SEO staat voor Search Engine Optimization en zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar is voor Google en andere zoekmachines. Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden, trek je als het ware jouw doelgroep naar je website. En meer bezoekers op je website betekent meer klanten!

Hoe wij werken:

Voor we voor jouw onderneming aan de slag gaan, leren we je graag eerst kennen. Kies je voor Tabbo, dan kies je voor transparantie, heldere communicatie en eerlijk advies. Na het vrijblijvende gesprek ontvang je van ons een offerte. Geef je akkoord op de offerte, dan plannen we jouw opdracht in. Door het maken van duidelijke afspraken weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten.

Veel gestelde vragen over SEO

Wij beantwoorden graag al jouw vragen, maar hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet:

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization en heeft als doel om hogere posities te krijgen in Google en andere zoekmachines. Door hoger te staan in deze lijsten, ben je makkelijker vindbaar en zorg je dus voor meer bezoekers op je website.

Ook dit is mogelijk bij Tabbo! Heb je een bestaande tekst in je website die informatief maar niet SEO geoptimaliseerd is, dan is het mogelijk om deze tekst te laten optimaliseren.
Wanneer je ervoor kiest om een nieuw tekstpakket af te nemen bij Tabbo, nemen wij altijd contact met je op. Tijdens een intakegesprek zullen wij vragen stellen over jou en je onderneming, je werkwijze en diensten. Aan de hand van deze informatie stellen wij een eerste versie op die we samen met jou gaan bespreken. Een tweede of zelfs derde versie volgt op basis van jouw feedback, zodat we samen kunnen werken naar het perfecte resultaat.

Offerte?

Bij Tabbo is een offerte geheel vrijblijvend en zonder verrassingen.

All-in service

SEO van Tabbo levert je de volgende voordelen op:

Laat onze experts je website GRATIS checken

Twijfel je aan je website? Laat het gratis checken door een professional.