Online zie je alles en alles ziet jou.

Maak je gebruik van Social Media maar heb je simpelweg geen tijd om wekelijks posts te plaatsen, campagnes te starten of überhaupt alles up-to-date te houden? Dat begrijpen wij volledig! Daarom staan wij klaar om je te ondersteunen met het beheren van sociale mediakanalen. Het enige wat jij hoeft te doen is contact met ons opnemen. Samen maken we een plan om jouw sociale mediakanalen zo goed mogelijk te onderhouden. Uiteraard geheel in lijn met de look en feel van jouw bedrijf!

Hoe wij werken:

Voor we voor jouw onderneming aan de slag gaan, leren we je graag eerst kennen. Kies je voor Tabbo, dan kies je voor transparantie, heldere communicatie en eerlijk advies. Na het vrijblijvende gesprek ontvang je van ons een offerte. Geef je akkoord op de offerte, dan plannen we jouw opdracht in. Door het maken van duidelijke afspraken weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten.

Veel gestelde vragen over Social Media

Wij beantwoorden graag al jouw vragen, maar hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet:

Dagelijks zoeken gebruikers naar manieren om hun dromen te verwezenlijken en inspiratie op te doen om een volgende stap te zetten. Dat is wat men tegenwoordig doet! Waar? Op sociale media! Jij als ondernemer maakt hier gebruik van door jouw doelgroep aan te spreken en meer ‘volgers’ te krijgen. Meer volgers betekent meer aandacht, meer aandacht resulteert in naamsbekendheid.

Absoluut. Wij beheren jouw campagnes en posts, maar jouw sociale mediakanalen blijven in alle gevallen jouw eigendom. Het is dus altijd mogelijk om zelf in te loggen in je account(s).

Graag zelfs! Wij adviseren vrijwel altijd om meerdere kanalen te laten beheren. Door meerdere sociale mediakanalen te synchroniseren, verspreid je dezelfde boodschap via meerdere wegen. Hoe meer wegen je gebruikt, hoe groter de kans dat een campagne of actie aanslaat!

Offerte?

Bij Tabbo is een offerte geheel vrijblijvend en zonder verrassingen.

All-in service

Social Media van Tabbo levert je de volgende voordelen op:

Laat onze experts je website GRATIS checken

Twijfel je aan je website? Laat het gratis checken door een professional.