Een professionele website laten maken.

Website laten maken? Iedereen kan een website maken. Je zet er een paar tekstvakken in, voegt een leuke afbeelding toe en je website is klaar om te gaan. Toch? Nee, helaas. Webdesign is een expertise! Als je online succesvol wilt zijn, laat je jouw website maken door een professional.

Wij ontwerpen jouw website mobile-first. Waarom? Omdat ruim 70% je website bezoekt op zijn of haar smartphone. Dit weten de grote zoekmachines zoals Google natuurlijk ook. Een website die mobile-first is ontworpen, krijgt voorrang in de zoekresultaten. Dus naast een betere gebruikerservaring biedt dit ook voordeel voor je online marketing!

Meer dan alleen een visitekaartje

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje: het is de basis van jouw online aanwezigheid! Bij Tabbo laat je een website bouwen die er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens prettig werkt!

Hoe wij een website maken

Voor we voor jouw onderneming aan de slag gaan, leren we je graag eerst kennen. Kies je voor Tabbo, dan kies je voor transparantie, heldere communicatie en eerlijk advies. Na het vrijblijvende gesprek ontvang je van ons een offerte. Geef je akkoord op de offerte, dan plannen we jouw opdracht in. Door het maken van duidelijke afspraken weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten.

Veel gestelde vragen over het laten maken van een website

Wij beantwoorden graag al jouw vragen, maar hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet:

Kies je voor een standaard website zonder aanpassingen en extra tools of ga je toch liever voor een uniek design en kies je voor een maatwerk website? Is jouw domeinnaam al vastgelegd of wil je dat wij dit voor je regelen? En je hosting? Allemaal opties die bepalend zijn voor de prijs voor jouw website. Bij Tabbo zijn de mogelijkheden eindeloos!
We begrijpen dat je vooraf graag wilt weten hoeveel tijd het kost om jouw website te maken. Dit hangt af van jouw wensen, de grootte van je website en jouw reactietijd. Tijdens ons vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen wij een inschatting geven van de tijd die wij denken nodig hebben om jouw website op te kunnen leveren.
Wanneer iemand op zoek is naar een bedrijf of dienst, wordt er vrijwel altijd online gezocht en vergeleken. Men zoekt naar zekerheid, een goed gevoel en natuurlijk wordt er ook gekeken naar het prijskaartje. Dit is simpelweg de tijd waarin we leven, niets wordt aan het toeval overgelaten. Een goede, mooie en duidelijke website kan ervoor zorgen dat deze persoon kiest voor jouw diensten!

Offerte?

Bij Tabbo is een offerte geheel vrijblijvend en zonder verrassingen.

All-in service

Een website van Tabbo levert je de volgende voordelen op:

Laat onze experts je website GRATIS checken

Twijfel je aan je website? Laat het gratis checken door een professional.