De website van Rijschool van Dam

Rijschool van Dam

Bij Rijschool Van Dam kun je zelf bepalen op welke wijze je de lessen wilt volgen en je rijbewijs wilt halen. Wil je meerdere uren per week lessen of één keer per week? Uiteraard kun je ook ’s avonds en in het weekend lessen. Betaal je graag per les of wil je liever een pakket? Jij bepaalt het zelf!
Datum: 09-03-2023
Diensten: Hosting, Websites
Klant: Rijschool van Dam

Wat we gedaan hebben voor Rijschool van Dam

In februari 2023 kreeg ik de kans om een nieuwe website te maken voor Rijschool van Dam. Marcus, eigenaar van de rijschool, had problemen met zijn huidige website en zocht een oplossing om zijn onlineaanwezigheid te verbeteren.

Ik heb samen met Marcus de wensen en doelen voor de nieuwe website besproken. De website moest moderner, sneller en gebruiksvriendelijker worden. Ook was het belangrijk dat de website goed vindbaar zou zijn in zoekmachines.

Het resultaat mag er zijn: de nieuwe website van Rijschool van Dam is modern en overzichtelijk, met een professionele uitstraling. Bezoekers kunnen eenvoudig informatie vinden over de rijlessen en tarieven, en kunnen zich direct aanmelden voor een eerste rijles.

Ik ben trots dat ik heb kunnen bijdragen aan dit succesverhaal en kijk uit naar meer mooie samenwerkingen in de toekomst.

Net als Rijschool van Dam meer resultaten behalen?

Wil jij een nieuwe website laten maken, wil je jouw onderneming in the spotlights zetten of wil je weten hoe wij jouw huidige website kunnen verbeteren?