Stichting Be The Change website

Stichting Be The Change

Stichting Be The Change zet zich in voor de bescherming en verbetering van de levenskwaliteit van moeders en weeskinderen die in een moeilijke situatie verkeren in Marokko.
Datum: 06-02-2023
Diensten: Hosting, Websites
Klant: Stichting Be The Change

Wat we gedaan hebben voor Stichting Be The Change

In het begin van januari kwam ik weer in contact met Britt, de oprichter van Stichting Kindjes met Hoop. De website van Stichting Kindjes met Hoop heb ik in 2020 gemaakt. Britt gaf aan dat ze van plan was om de naam van de organisatie te veranderen naar Stichting Be The Change om zo een groter publiek te bereiken en meer impact te hebben op het leven van kinderen in ontwikkelingslanden. Tijdens onze gesprekken werd duidelijk dat Britt op zoek was naar een nieuwe website met een webshop die zou helpen om de doelstellingen van de organisatie te ondersteunen.

Na een grondig ontwikkelingsproces hebben we met succes de nieuwe website en webshop gelanceerd. De website is zoekmachine geoptimaliseerd, responsief en zeer gebruikersvriendelijk, en de webshop maakt het gemakkelijk voor donateurs om te doneren en producten te kopen waarvan de opbrengsten volledig ten goede komen aan kinderen in ontwikkelingslanden.

De samenwerking met Britt verliep erg prettig en we zijn ontzettend trots op het eindresultaat. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe website en webshop de visie en missie van Stichting Be The Change ondersteunen en de organisatie zullen helpen om haar doelen te bereiken. We hopen dat de website en webshop zullen bijdragen aan een betere toekomst voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Net als Stichting Be The Change meer resultaten behalen?

Wil jij een nieuwe website laten maken, wil je jouw onderneming in the spotlights zetten of wil je weten hoe wij jouw huidige website kunnen verbeteren?