Tabbo: Professionele websites en webshops voor ondernemers

Onze favoriete tools.

Als iemand die dol is op alles wat met online en digitale workflows te maken heeft, kan ik niet zonder mijn vertrouwde set tools. Ik wil graag mijn absolute favorieten met je delen op deze pagina. Ondernemen was nog nooit zo’n eitje!

01. Weglot

De makkelijkste manier om je website te vertalen. In de wereld van WordPress-vertalingsplugins zijn er tal van opties, maar mijn persoonlijke all-time favoriet is Weglot. Het onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid en krachtige functionaliteit, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor het vertalen van websites in verschillende talen.

02. MailerLite

Ontdek de moeiteloze kant van e-mailmarketing met MailerLite, mijn favoriete tool voor soepele campagnes en automatiseringen. Of je nu een doorgewinterde marketeer bent of net begint, MailerLite valt op door zijn gebruiksvriendelijkheid en krachtige functies. Met een intuïtieve interface en een vriendelijke prijs steekt het met kop en schouders boven de concurrentie uit, waaronder Mailchimp. Kortom, een must-have voor effectieve e-mailcommunicatie!