Tabbo: Professionele websites en webshops voor ondernemers

Onze manier van werken.

Ontdek hoe we stap voor stap te werk gaan om jouw online project tot leven te brengen. Of je nu een eenvoudige website of een complexe webshop wilt opzetten, wij bieden een gestructureerde en efficiënte aanpak.

Stap 1 - Gratis kennismakingsgesprek

We beginnen met een kennismakingsgesprek, waarbij we uitgebreid bespreken wat je wensen zijn en welke functionaliteiten je graag zou willen hebben op jouw website of webshop. Op basis van deze informatie maken we een heldere briefing, waarin alle wensen en eisen worden vastgelegd.

Stap 2 - Ontwerpen en ontwikkelen van de website

Nadat we de wensen in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw website. We maken een ontwerp dat past bij jouw huisstijl en dat voldoet aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Na jouw akkoord op het ontwerp, starten we met de ontwikkeling van de website of webshop.

Stap 3 - Teksten en afbeeldingen

Het is belangrijk dat de content op jouw website aansluit bij de doelgroep en de uitstraling die je voor ogen hebt. Daarom besteden we veel aandacht aan het schrijven van aansprekende teksten en het selecteren van passende afbeeldingen. Het is ook mogelijk om je eigen teksten en afbeeldingen aan te leveren.

Stap 4 - Testen en optimaliseren

Als de website of webshop gereed is, gaan we deze uitvoerig testen. We controleren of alles naar behoren werkt en of de website of webshop goed functioneert op verschillende apparaten en in verschillende browsers. Ook zorgen we ervoor dat de website of webshop snel laadt en goed vindbaar is in zoekmachines. Als we eventuele problemen tegenkomen, lossen we deze op voordat we de website of webshop opleveren.

Stap 5 - De lancering

Als de website of webshop helemaal naar jouw wens is, gaan we over tot lancering. We zorgen dat de website of webshop publiekelijk beschikbaar is en voorzien deze van de nodige statistieken, zodat je kunt zien hoe jouw bezoekers jouw website of webshop gebruiken.

Stap 6 - Onderhoud (optioneel)

Een goede website of webshop is nooit helemaal af. Er komen altijd nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie en webdesign en ook jouw doelgroep kan veranderen. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website of webshop altijd up-to-date blijft en goed blijft functioneren. We bieden regelmatig onderhoud en updates aan, zodat jouw website of webshop altijd optimaal presteert.

5/5 op basis van 50+ klanten