Website

Leuke ideeën om je website met kerst te versieren | 2022

Inhoud

Tijdens de feestdagen is het leuk om je website te versieren met kerstthema. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer voor je bezoekers, maar het kan ook helpen om je website te onderscheiden van de concurrentie en om je merk te laten opvallen. In dit blogbericht geven we enkele tips over hoe je je website kunt versieren tijdens de kerstperiode.

Idee 1 – Voeg een kerst-achtergrond toe aan de website

Een manier om je website een feestelijke touch te geven tijdens de kerstperiode is door een kerst-achtergrond toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld een afbeelding zijn van sneeuw, kerstbomen of kerstverlichting. Door een kerst-achtergrond toe te voegen, zal de bezoeker van je website meteen in de kerststemming komen en zal het ook visueel aantrekkelijker zijn. Het is een eenvoudige manier om je website tijdens de kerstperiode wat extra sfeer te geven en om ervoor te zorgen dat het aansluit bij de tijd van het jaar.

Voeg een kerst-achtergrond toe aan de website

Idee 2 – Voeg een kerstcountdown-timer toe aan je homepage

Een leuke manier om je website tijdens de kerstperiode te versieren is door een kerstcountdown-timer toe te voegen. Dit is een timer die aangeeft hoeveel dagen het nog duurt tot kerstmis. Door een kerstcountdown-timer toe te voegen, kan je website een interactief element bevatten en zal het de bezoekers helpen om in de kerststemming te komen.

Voeg een kerstcountdown-timer toe aan je homepage

Idee 3 – Voeg een speciale boodschap van de eigenaar toe aan de website aan alle bezoekers.

Een andere manier om je website tijdens de kerstperiode te versieren, is door een speciale boodschap van de eigenaar toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld een boodschap zijn waarin je je bezoekers bedankt voor hun loyaliteit en steun gedurende het afgelopen jaar. Je kan ook laten weten hoe blij je bent met de vriendschap en het vertrouwen dat je met je bezoekers hebt opgebouwd. Bovendien kan je ook een paar specifieke kerstwensen uitspreken, zoals een gezond en gelukkig nieuwjaar of een vrolijke kerstperiode. Door een speciale boodschap toe te voegen, kan je je bezoekers laten weten dat je ze waardeert en dat je blij bent met hun aanwezigheid op je website. Het is een leuke manier om de sfeer van de kerstperiode te benadrukken en om je bezoekers een warm welkom te geven op je website.

 

Tags:

Delen:

Egbert-Jan

Een ervaren designer die vaak in één oogopslag ziet waar de kansen liggen om een onderneming ‘de boost’ te geven die het nodig heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

Transparant, eerlijk en vakkundig. Dat is waar Tabbo voor staat!

Website laten maken door Tabbo?

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje: het is de basis van jouw online aanwezigheid!

Tabbo adviseert en begeleidt

Wil jij een nieuwe website laten maken, wil je jouw onderneming in the spotlights zetten of wil je weten hoe wij jouw huidige website kunnen verbeteren?