SEO Tabbo

Aangenaam, wij zijn Tabbo.

Transparant, eerlijk en vakkundig. Dat is waar Tabbo voor staat! Eigenaar Egbert-Jan Post is een zeer ervaren designer en ziet vaak in één oogopslag waar de kansen liggen om een onderneming ‘de boost’ te geven die het nodig heeft. Zoals hij zelf altijd zegt: ‘Zonder actie, geen resultaat!’

Tabbo is gevestigd in Beetsterzwaag, maar heeft klanten verspreid door heel Nederland. Tegenwoordig is online advies en begeleiding nog sneller te organiseren dan een face-to-face meeting. Of jouw onderneming nu in Groningen, Utrecht of Zeeland gevestigd is, met slechts één klik op de knop is Tabbo altijd dichtbij!

Natuurlijk willen we ook graag weten wie jij bent en wat je doet. Zullen we binnenkort eens kennismaken?

Vertrouwd door deze merken

Partner Trendkeukens
Partner Achmea
Partner Kavel10
Partner DeHaanWesterhoff
Partner James

Wij groeien je online business

Natuurlijk zijn wij niet het enige bedrijf in Nederland die websites en marketing aanbiedt. Het is voor jou daarom erg belangrijk om te bekijken naar de manier waarop jouw onderneming de aandacht krijgt die het verdient. En daarin maken wij het verschil!

Onze kennis

Geen onduidelijk vakjargon, maar eerlijke adviezen en realistische doelstellingen. Transparant en betrouwbaar, zoals het hoort.

Meer klanten

Wij verwerken de meest populaire zoekwoorden in de inhoud van jouw website. Hierdoor is je website beter vindbaar, wat resulteert in meer bezoekers.

Advies

Wij van Tabbo bieden vrijblijvend advies, maar begeleiden je ook tijdens en na het opleveren van jouw website wanneer je ons nodig hebt.

Tabbo adviseert en begeleidt

Wil jij een nieuwe website laten maken, wil je jouw onderneming in the spotlights zetten of wil je weten hoe wij jouw huidige website kunnen verbeteren?